Pâinea mea este pentru mine o problemă materială, dar pâinea aproapelui e o problemă spirituală. Diavolului nu-i pasă cât de mult bine putem face, atâta vreme cât nu-l facem azi.
- Nikolai Berdiaev

Centrul de urgenţă


mai multe...

A╚Öa am ├«n╚Ťeles dragostea...
Împreun─â cu o mân─â de tineri am adus zâmbetul pe fa╚Ťa celor 17 familii de romi din comuna Pietroasa. I-am vizita la micu╚Ťa biseric─â pe care o au, am cântat ╚Öi ne-am rugat împreun─â apoi am d─âruit cu bucurie. Am distribuit haine, înc─âl╚Ť─âminte, alimente sau obiecte de uz casnic ╚Öi le-am promis c─â aceast─â bucurie o vom repeta cu ajutorul lui Dumnezeu. Mul╚Ťumim tuturor acelora care au d─âruit ╚Öi mul╚Ťumim celor ce s-au pus la dispozi╚Ťia lui Dumnezeu în acest demers.

cite┼čte mai departe...
17 septembrie sau prima zi de școală
Ast─âzi copiii no╚Ötri au început ╚Öcoala. Ne bucur─âm s─â îi avem în mijlocul nostru în num─âr a╚Öa de mare. Dac─â anul trecut am terminat cu 25 de elevi iat─â c─â anul ╚Öcolar 2012-2013 a început cu 35 de elevi. I-am primit cu s─âli renovate, cu un dasc─âl nou ╚Öi cu un tort mare. Mul╚Ťumim tuturor acelora care sunte╚Ťi împreun─â cu noi în acest efort frumos de a preg─âti oameni pentru via╚Ť─â. Le spunem bun-venit ╚Öi îi asigur─âm de toat─â dragostea ╚Öi d─âruirea noastr─â.

cite┼čte mai departe...
1 iunie - la școală și biserică
╚śi pentru ca dorim s─â se vad─â ceva în urma noastr─â, am decorat pu╚Ťin sala de clasa. Tot în aceast─â lun─â am preg─âtit cântecele ╚Öi versete biblice pentru serbarea de 1 iunie, cântece cu care i-am încântat pe cei prezen╚Ťi la Biserica Exodus P─ânt─â╚Öe╚Öti ╚Öi la Sala de Conferin╚Ťe Cire╚Öarii.

cite┼čte mai departe...
O mână întinsă
S─âpt─âmâna trecut─â împreun─â cu mai mul┼úi tineri, noi cei din Funda┼úia Cire┼čarii, am ajutat în parteneriat cu Funda┼úia Habitat pentru umanitate – Beiu┼č la ridicarea unei case pentru o familie de oameni s─ârmani în localitatea C─âpâlna, jude┼úul Bihor. Mul┼úumim celor ce au ajutat cu bani ┼či munc─â fizic─â aceast─â lucrare frumoas─â. Ata┼čat ave┼úi poze de pe ┼čantier:

cite┼čte mai departe...
Serbare de Cr─âciun 2011
Dumnezeu a fost bun ┼či anul acesta cu noi, astfel c─â am reu┼čit cu ajutorul bisericii Betania din Dublin-Irlanda s─â preg─âtim cadouri pentru fiecare copil de la Centru. Mul┼úumim fra┼úilor no┼čtri din Irlanda!

cite┼čte mai departe...
Un nou transport Cire┼čarii spre Moldova
Sâmb─ât─â 3 decembrie împreun─â cu tinerii din Biserica Exodus ┼či Sfânta Treime am înc─ârcat 7 tone de alimente, haine, medicamente, saltele ┼či mobilier ┼či le-am trimis înspre Moldova, mai precis în localitatea Negre┼čti din jude┼úul Vaslui. Mul┼úumim tuturor celor ce-au contribuit la aceast─â lucrare de suflet. Mul┼úumim ┼či lui Florin Adrian Noane de la S.C. HOKMAN TRANS S.R.L. ce-a sponsorizat transportul. Cire┼čarii – o mân─â întins─â spre România!

cite┼čte mai departe...
O nou─â provocare pentru noi
Începând de la data de 1 aprilie 2011 Funda┼úia Cire┼čarii a preluat ┼či cantina social─â a municipiului Beiu┼č la care servesc masa 35 de persoane, pe lâng─â copiii no┼čtri de la Centrul de urgen┼ú─â Cire┼čarii. Beneficiarii vin zilnic dup─â mâncare (le oferim felul 1 ┼či felul 2) la cantina noastr─â, iar pentru zilele de sâmb─ât─â ┼či duminic─â le oferim hran─â rece. Pute┼úi fi parte a acestei lucr─ârii, contribuind la hr─ânirea unui defavorizat al vie┼úii, lucru ce se poate materializa prin sprijin financiar,...

cite┼čte mai departe...
De ziua mamei
„Atunci când devii mam─â e┼čti mama tuturor copiilor. Din acel moment, orice copil r─ânit, abandonat sau speriat este al t─âu.” (Charlotte Gray) Cu bucurie în suflet ┼či zâmbet pe buze, împreun─â cu copila┼čii de la Centrul de urgen┼ú─â Cire┼čarii am pornit spre Biserica „Sfânta Treime” din Beiu┼č pentru a le ura doamnelor ┼či domni┼čoarelor o prim─âvar─â frumoas─â. Copiii au recitat poezii ┼či au cântat câteva cântecele despre mam─â. Emo┼úiile ┼či-au f─âcut...

cite┼čte mai departe...