Nu ne plătim niciodată faţă de cei care ne-au îndatorat căci atunci când nu le mai datorăm bani, le datorăm încă recunoştinţă.
- Alexandre Dumas

Comenzi Cireşarii

Cărţi

!!! Expediem prin poşta română sau curierat rapid colete în valoare de minim 20 lei.

Oferta 1

Pentru fiecare 5 produse cumpărate din aceeaşi categorie (cărţi, CD, DVD, MP3) al 6-lea îl primeşti gratuit.

Oferta 2

Pentru comandă de minimum 100 de lei primeşti gratuit un CD MP3 cu cele mai noi predici Vadimir Pustan.

!!! Ofertele sunt valabile pentru persoanele fizice, iar preţurile materialelor (CD-uri şi cărţi) sunt preţuri de producător.

!!! Noutăţile nu sunt incluse în oferta 5+1 gratuit.

 

DULCELE SĂRUT AL SIGURĂTĂȚII - ESEURI

”Nu poți închide viața în colivia aurită a metaforei și să ai parte de a auzi ciprpituri gingașe. Viața pe care o descriu în această carte e formată din bucăți de decepții și bucurii, falimente și belșug, râs și plâns, agonie și extaz totul în culori alb-negru.”
Pentru comezi click aici.

12 lei/ buc. + taxe poștale

PIXURI LOGO CIREŞARII

NOU!!!

„Scrisul, pentru mine, este doar o gândire prin intermediul degetelor mele” – Isaac Asimov

Culoare designe: verde şi roşu

Culoare pastă pix: albastru

Pentru comenzi click aici.

 

5 lei + taxe poştale

SCHIŢE DE PREDICI PENTRU UN AN (schiţe de predici) - autor Vladimir Pustan

 NOU!!!

104 schiţe de predici pentru un an de predicare.

„Socotind că un predicator predică două predici pe săptămână, timp de un an, am ajuns la cifra aceasta”.

Schiţe de predici de zidire sufletească şi evanghelizare, Paşti şi Crăciun, Rusalii, Înălţare şi An Nou. De asemenea predici pentru actele de cult, Cina Domnului, botez, căsătorie, înmormântare şi binecuvântare de copii.

„Vă doresc tuturor predici cu har, pentru că biserica pe care o slujiţi merită asta”.

 

 

20 lei + taxe poştale

ODORIZANTE CIREŞARII

NOU!!!

Odorizantele Cireşarii perfecte pentru orice tip de maşină, dar nu numai…

Forma lor drăguţă sub formă de cireaşă îţi permite utilizarea lor în diverse situaţii.

Pot fi oferite cadou, puse în camera proprie, dăruite celor dragi.

O mică atenţie oferită celor din jur nu strică niciodată, ci din contră aduce multe beneficii.

Tip parfum: ocean blue

4 lei / odorizant + taxe poştale

PIXURI CIREŞARII

NOU!!!

Pixurile Cireşarii un ajutor pentru tine… ideile şi planurile tale se aştern cu uşurinţă pe hârtie…

Culoare designe: verde şi roşu

Culoare pastă pix: albastru

2,50 lei / pix + taxe poştale

TRISTEŢEA DINAINTEA PLECĂRII (eseuri) - autor Vladimir Pustan


Cartea aceasta a apărut greu, literele le-am scos cu forcepsul din suflet pentru că mintea îmi era ocupată cu şantiere, facturi şi nimicuri. Cei ce cumpără cărţile mele ştiu ce-i aşteaptă… Bucăţi din viaţă, picuri de sânge, colţuri de lacrimă şi toate acestea într-o aparentă dezordine.

De ce „Tristeţea dinaintea plecării”? Pentru că ştim că n-a mai rămas mult… Cine citeşte ziarul de dimineaţă, citeşte de fapt fără să ştie Apocalipsa. Vom pleca în curând…

De ce trist? Pentru că încă n-am scris cât trebuia scris, n-am cuvântat cât trebuia cuvântat, n-am muncit cât trebuia muncit. Iar clipele trec…

13 lei + taxe poştale

SECERĂTORII LUI HRISTOS (predici scrise) - autor Vladimir Pustan


Este clar şi negru ca iadul că Biserica s-a oprit din marşul ei glorios în ceea ce priveşte evanghelizarea. Am crezut că Marea Trimitere e Marea Opţiune şi mulţi au socotit că preţul e prea mare pentru a alerga după carul famenului etiopian.

O biserică, un creştin care nu misionează, demisionează – şi asta s-a văzut în ultimii ani când stagnarea s-a transformat într-un regres. Creştinismul e ca şi mersul pe bicicletă: când nu mai pedalezi, cazi.

Această carte e un ghid. Şi începe cu a pune semne de întrebare despre ce-am ştiut şi-am practicat până acum. Cartea de faţă vrea să facă o anatomie a lipsei de evanghelizare şi apoi să vină cu soluţii pentru revitalizarea acestei obligatorii hămăleli. Fără ea cerul ar fi gol, pustiu şi trist.

Când nu semeni nimic, nici să nu te duci cu secera în mână să strângi snopii…

15 lei + taxe poştale

DISCIPLINELE SPIRITUALE (predici scrise) - autor Vladimir Pustan

Am încercat în predicile din care s-a născut cartea Disciplinele spirituale să arunc puţină lumină pe câteva mijloace practice de creştere spirituală. Am înţeles această nevoie observând felul greşit în care biserica creştină din România înţelege mântuirea.

Între „trebuie să fac totul ca să fiu mântuit” şi „sunt mântuit, nu mai trebuie să fac nimic” stau disciplinele spirituale care nu sunt altceva decât obiceiuri spirituale bune ce se formează în timp, obiceiuri ce ne vor ajuta în lupta spirituală, ne vor creşte, ne vor despărţi de lumea cu ispitele ei, ne vor face mai puternici. Noi nu obţinem favoruri de la Dumnezeu dacă le practicăm, dar Dumnezeu se va bucura de fiecare om ce înţelege că rezultatele biruinţelor spirituale nu sunt instant, ci sunt o sumă a unei vieţi cu calendar spiritual precis.

Toate acestea se învaţă, toate acestea se exersează. Am încercat să fiu practic şi să-mi doresc să văd că funcţionează. După doi ani de la studiul pe care l-am făcut cu tinerii pot spune cu bucurie că funcţionează, iar rezultatele m-au încurajat să dau formă scrisă acestor predici. (Vladimir Pustan)


20 lei / carte + taxe poştale

ŞI NU NE DUCE PE NOI ÎN ISPITĂ... (predici scrise) - autor Vladimir Pustan

E destul de uşor să predici sau să scrii despre ispită, fiind un subiect cu care avem de-a face toţi. Noi nu suntem în necunoştinţă de planurile Diavolului, zice apostolul şi de aceea ne-am hotărât să apucăm taurul de coarne (deşi Satana nu are coarne) şi să anticipăm loviturile lui ştiind că profilaxia întotdeauna e mai potrivită.

Ispitele sunt multe şi variate dar am selectat cele mai comune, mai des folosite şi care produc distrugeri mai mari: un anturaj greşit, o prietenie greşită, o căsătorie samsonică, televizorul, internetul, sexualitatea, pornografia şi moda. Punctul forte al acestei cărţi este că ea oferă soluţii.


15 lei / carte + taxe poştale

NU TE DA BĂTUT NICIODATĂ (predici scrise) - autor: Vladimir Pustan

Dorinţa noastră este ca tinerii să găsească plăcere în a citi cărţi. Cuvântul scris îşi păstrează nealterată puterea şi nimic nu-l poate înlocui. Credem că aşa vom fi de folos şi predicatorilor şi liderilor de tineret pentru că am subliniat punctele principale ale predicilor, făcându-le astfel mai accesibile. (Vladimir Pustan)

 

Ofertă!!!

Poţi cumpără cartea „Nu te da bătut niciodată” împreună cu Cd-ul Mp3 cu predici la preţul de doar 20 lei.

 

12 lei / carte + taxe poştale