Nu ne plătim niciodată faţă de cei care ne-au îndatorat căci atunci când nu le mai datorăm bani, le datorăm încă recunoştinţă.
- Alexandre Dumas

Comenzi Cireşarii

Cărţi

!!! Expediem prin poşta română sau curierat rapid colete în valoare de minim 20 lei.

Oferta 1

Pentru fiecare 5 produse cumpărate din aceeaşi categorie (cărţi, CD, DVD, MP3) al 6-lea îl primeşti gratuit.

Oferta 2

Pentru comandă de minimum 100 de lei primeşti gratuit un CD MP3 cu cele mai noi predici Vadimir Pustan.

!!! Ofertele sunt valabile pentru persoanele fizice, iar preţurile materialelor (CD-uri şi cărţi) sunt preţuri de producător.

!!! Noutăţile nu sunt incluse în oferta 5+1 gratuit.

 

555 SCHIŢE DE PREDICI - este o carte în două volume - editor: Vladimir Pustan

Cuprinde următoarele teme: Viaţa creştină, Isus Hristos, Slujire şi slujitori, Evanghelizare, Biserică, Familie, Rugăciune şi închinare, Duhul Sfânt, Învăţătură, Sărbători.

Dacă predici o dată pe săptămână, ai material pentru 10 ani.

Dacă predici din când în când, o să-ţi ajungă o viaţă.

O carte din două volume cu un numitor comun: respectul pentru actul predicării.


  Stoc epuizat!


Preţ: 12 lei / carte + taxe poştale

TRĂDATĂ, IUBIREA TRECEA (eseuri şi poezii) – autor Vladimir Pustan

O altfel de carte… Poezii scrise în urmă cu 20 de ani şi eseuri scrise săptămâna trecută. O carte despre iubire şi ură, delicată şi dură, o carte cu sufletul pe frânghia de rufe…

 

Preţ: 12 lei / carte + taxe poştale

LINIŞTEA DE SÂMBĂTĂ SEARA (schiţe de predici) - autor Vladimir Pustan

41 de schiţe de predici detaliate dintre cele mai bune predici ale pastorului Vladimir Pustan. Predici pentru botez, Cina Domnului, Crăciun, evanghelizare, zidire, ordinare, căsătorie, binecuvântare de copii, serviciu funebru şi pentru alte diverse situaţii şi sărbători.


Stoc epuizat!!!


Preţ: 12 lei / carte + taxe poştale

DULCELE SĂRUT AL SINGURĂTĂŢII (eseuri) - autor: Vladimir Pustan

O carte acidă, dulce şi melancolică. Care sunt păcatele libertăţii? De ce nu vin tinerii la biserică? Există dragoste la prima vedere şi cât de departe este fericirea? Despre adidaşii lui Iosif, foarfeca lui Samson, praştia lui David, boii lui Elisei, porcii Gadarei, toiagul lui Iacov, sărutul lui Iuda, extratereştri şi internet. Te interesează?

Stoc epuizat!!!

Preţ: 12 lei / carte + taxe poştale

CÂNTEC PENTRU NELINIŞTEA INIMII (eseuri) - autor: Vladimir Pustan

„Am scris aceste rânduri bântuit fiind de lipsa păcii interioare. A început să mi se facă frică. Frică mârşavă, ca nu cumva din cauza lehamitei, compromisului şi însingurării să renunţ la vis. Aşa s-a născut cartea aceasta…” (Vladimir Pustan)

!!! Stoc epuizat

Preţ: 12 lei / carte + taxe poştale

SCRISORILE LUI BELEROFON (eseuri) - autor: Vladimir Pustan

Lumea fără cărţi ar fi o lume de cifre, de carduri, de formule, de abacuri, de beton şi sticlă, fără răsărituri şi nisip de mare, fără rouă sub picioarele desculţe, fără cai şi plete în vânt, fără durere şi disperare, fără mioriţe şi căprioare împuşcate, fără mistreţi cu colţi de argint, fără codri de aramă.

Lumea fără cărţi ar fi o lume fără rădăcini pentru că fără ele nu avem răspunsuri. Cât de disperat trebuie să fi fost John Fowles când a scris: „Nimeni din familia mea n-a avut vreun interes sau talent pentru literatură. Se pare că vin de nicăieri...” (Vladimir Pustan)

 

Preţ: 12 lei / carte + taxe poştale

ÎNVĂŢĂTURILE FUNDAMENTALE - autor: Vladimir Pustan
O analiză sistematică a temeliei doctrinare din Evrei 6:1-2

Nu veţi găsi în ea nimic din ce-aţi găsit în celelalte cărţi pe care le-am scris. Am scris fără adjective şi alte înflorituri stilistice, pentru că nu-i o carte pentru suflet, ci una pentru minte.

Apare în faţa voastră o carte tributară stilului în care se scriu cărţile de teologie sistematică, pentru că nu-mi ascund gândul că îmi doresc ca această carte să poată fi folosită de predicatori – învăţători ai bisericii, ca material de studiu biblic.

Nu-i o carte pentru teologi, ci una pentru oamenii care vor să ştie clar ce este sub podeaua pe care calcă. Aceste învăţături au fost învăţăturile de bază ale Bisericii Primare şi ale noastre, după ce ni le vom însuşi şi noi. (Vladimir Pustan)

!!! Comandă cartea Învăţăturile fundamentale şi poţi cumpăra cd-ul MP3 cu predicile din ciclul Învăţăturile fundamentale la doar 15 lei.

 


Preţ: 12 lei / carte + taxe poştale